Utrecht

Vorige week had ik niet de beste dag van mijn leven. Om het nou een blue Monday te noemen is nogal heftig, maar de maandag was behoorlijk…. rampzalig. Alle plannen die ik had, liepen bijna in de soep.  Ik zal jullie in deze blog vertellen waarom. Ik was namelijk onderweg naar Utrecht voor een meeting van mijn bedrijf. Deze meeting stond al enige tijd geleden gepland, dus had ik nauw ingecalculeerd in mijn weekplanning. In de trein kon ik nog wat werk wegwerken, de kennis die ik daar zou opstrijken was nodig voor het vervolg en het halen van mijn targets, en als klapper op de vuurpijl zou ik ’s avonds met een vriendinnetje van vroeger gaan eten in Utrecht – ik was daar immers toch. Wij hebben de hobby om in super exclusieve restaurants te gaan eten. Die soort waar je maanden vooraf moet reserveren om binnen te komen. We doen het niet vaak, dus als we dan uit eten gaan willen we het gewoon meteen goed doen. Dit was net zo een geval: we hadden al twee maanden geleden gereserveerd.

Rotterdam

Enfin, ik stap de vergaderlocatie binnen en vraag bij de balie in welke zaal ik moet zijn. Ze vraagt of ik kan herhalen van welke groep ik was. Ik herhaal. Zij blijft me aanstaren en mompelt dat ze die niet heeft staan. Zij lichte paniek, ik nog rustig: ze had vast een foutje in haar dagplanning staan, dat kan natuurlijk. Zij bellen en even later komt ze met het slechte nieuws: de meeting is hier echt niet. Ik app een collega of die de locatie kan doorsturen. Zij stuurt de locatie door. De locatie is Rotterdam. Rotterdam! Dat is  een behoorlijk stuk. Gelukkig was ik een uur te vroeg in Utrecht, maar dit werd wel enorm haasten. Ik met gierende banden de trein weer in en ik kwam maar een half uur te laat op de prachtige vergaderlocatie Rotterdam.

Eten

Al met al was het een prima meeting. Waar ik alleen niet aan had  gedacht, was het etentje. Dat was natuurlijk in Utrecht gepland omdat daar de meeting was. Toen moest ik dus met gierende banden weer terug naar Utrecht, waar ik óók een half uur te laat was. Ze hadden onze tafel bijna vergeven, maar mijn vriendin had vast wat wijntjes besteld om de tijd zo lang mogelijk te rekken. En ze uit paniek ook opgedronken. Uiteindelijk hebben we hier heerlijk gegeten, maar het was een stressvolle dag. In vervolg houd ik die agenda toch wat beter in de gaten!