Toen mijn broer en schoonzus laatst al hun geld in de aankoop van een nieuw huis staken, dacht ik toch even hoe moet dat nu met de inrichting? Er was geen extra geld meer over en daarom kozen ze ervoor om veel meubelen van marktplaats te halen. Op zich natuurlijk geen enkel probleem, maar al die verschillende stijlen brachten mijn schoonzus na enige tijd aan het huilen. Ik moet ook eerlijk toegeven dat het er gewoon niet uitzag. We vonden met z’n allen al snel een oplossing toen mijn vriend vertelde dat er met goed vuren hout hele mooie dingen gemaakt konden worden. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een half jaar maakten we samen een prachtig interieur van vurenhouten meubelen, kroonlijsten en deuren. Het geheel straalt rust uit en het ziet er netjes uit. Vuren hout is niet moeilijk te bewerken en we konden dus overal mooie versieringen aanbrengen. Het is licht hout, maar wel heel sterk en daardoor kun je er ook gerust een grote bank of boekenkast mee maken. Thuis zijn mijn vriend en ik ook begonnen met het maken van de eigen meubelen en keukenkastjes. We knappen alles kamer voor kamer op, zodat ook we een droomhuis krijgen wat betreft de inrichting. Gelukkig dat we meteen met vuren hout zijn begonnen. Hierdoor is de klus uiteindelijk veel makkelijker geworden dan we in eerste instantie dachten.

Koop vuren hout online

Vuren hout kun je tegenwoordig gemakkelijk online kopen samen met alle apparaten die je nodig hebt om het hout in meubelen om te toveren. Er is heel veel mogelijk wanneer het op houtbewerking aankomt en natuurlijk moet je kiezen voor goede schuur- en zaagmachines. Ga vooral niet alles met de hand doen! Dat kost veel te veel tijd en het is ook helemaal niet nodig. Wij hebben alles met een goede zaagmachine op maat gezaagd en zijn toen aan de slag gegaan met het schuren van de losse platen. Hierdoor hebben we veel tijd kunnen besparen.

Altijd een goede prijs

Een goede prijs voor vuren hout is natuurlijk wel heel belangrijk wanneer je een groot project in het verschiet hebt. Gelukkig kun je dit mooie hout voor een goede prijs kopen, waardoor je ook net die extra meubelen voor het terras er nog bij kunt maken. Wel zo handig natuurlijk om alles in dezelfde stijl te hebben. Ook de badkamermeubelen hebben we van hout gemaakt, overal komt dit mooie materiaal dus terug en dat zorgt voor sfeer in huis.